DIRECTORATE OF ADMISSIONS
University of Engineering and Technology, Peshawar



Home
Help Desk
F.A.Qs
ETEA Result
Calculate Score
Seats Detail
Fee Structure
Advertisements
B.Sc Admission
Non-Engg Admission
M.Sc Admission
M.Sc Material Engg
Downloads
Online Users
1


F.A.Qs


Q.1 I have KPK domicile but I appeared in F.Sc from Rawalpindi Board but our result is still awaited what should I do?
Q.2 Are these information on your website?
Q.3 I want to apply for open merit. How much money I am to deposit?
Q.4 I want to apply on Self Finance how much money I need to deposit?
Q.5 I want to apply on open merit as will on Self Finance?
Q.6 Can I deposit money for online admission in any bank in Pakistan?
Q.7 I deposited Rs. 2500/- got the receipt form the bank. Guide me how can I access application form?
Q.8 When I select my choices about disciplines what precautions should I take?
Q.9 What are total numbers of seats in U.E.T Peshawar?
Q.10 How many seats on open merit?
Q.11 How many seats are on Self Finance?
Q.12 Are you starting Jalozai Campus for session 2013-2014?
Q.13 How much seats in Jalozai Campus?
Q.14 How much Disciplines in Jalozai Campus?
Q.15 What is the distribution of seats in each discipline?
Q.16 Can I apply for these seats?
Q.17 Are these seats on open merit?
Q.18 How many campus you have?
Q.19 Is civil Engineering in Mardan Campus?
Q.20 Is Electrical Engineering in Mardan Campus?
Q.21 Is it on merit?
Q.22 How many seats on reciprocal basis?
Q.23 How to apply on reciprocal basis?
Q.24 How many seats for FATA?
Q.25 I am a candidate of belonging to FATA can I apply on open merit?
Q.26 Can I apply on Self Finance?
Q.27 When will you display the 1st merit list for correction/rectification?
1 I have KPK domicile but I appeared in F.Sc from Rawalpindi Board but our result is still awaited what should I do?
Ans. You are advised to bring a hope Certificate along with your other documents before or on 6/09/2013. We will consider you in our merit list our last date is 6/09/2013. After this date, we will not accept your documents. Also see our advertisement about hope certificate in news paper dated 01/09/2013.
2 Are these information on your website?
Ans. Yes, when you open our web site then download the required undertaking. After having done this, you visit our office before 6/09/2013. If you fail to submit your documents alongwith (Hope certificate) on 6/09/2013. You will not be considered in merit list.
3 I want to apply for open merit. How much money I am to deposit?
Ans. You deposit only Rs. 2500/-
4 I want to apply on Self Finance how much money I need to deposit?
Ans. You deposit only Rs. 200/-
5 I want to apply on open merit as will on Self Finance?
Ans. You deposit Rs. 2700/- for open merit and Self Finance.
6 Can I deposit money for online admission in any bank in Pakistan?
Ans. No, you can only deposit in any branch of U.B.L throughout Pakistan.
7 I deposited Rs. 2500/- got the receipt form the bank. Guide me how can I access application form?
Ans. See the receipt three things are given 1. Sequence No (9 digits), 2 code, 3 date. Go to our website http://enggentrancetest.pk/admission/. Now entre in the following Sequence.
1. Enter the Sequence No
2. Enter the date
3. Code
The page will be opened to you.
8 When I select my choices about disciplines what precautions should I take?
Ans. First select the disciplines on priority basis, when you finish with your choice
e.g. you selected
1. Civil
2. Electrical
3. Mechanical
The above choices of disciplines you filled in as you wished. Now fill in the disciplines as given in the table.
9 What are total numbers of seats in U.E.T Peshawar?
Ans. The total numbers of seats are 1728.
10 How many seats on open merit?
Ans. 816 seats.
11 How many seats are on Self Finance?
Ans. 660 seats
12 Are you starting Jalozai Campus for session 2013-2014?
Ans. Yes
13 How much seats in Jalozai Campus?
Ans. 120 Seats
14 How much Disciplines in Jalozai Campus?
Ans. Civil, Electrical, Mechanical
15 What is the distribution of seats in each discipline?
Ans. Civil 40
Electrical 40
Mechanical 40
16 Can I apply for these seats?
Ans. Yes, these seats are only for self finance.
17 Are these seats on open merit?
Ans. No, there seats are on Self Finance
18 How many campus you have?
Ans. Bannu, Mardan, Abbottabad, Jalozai and Kohat
19 Is civil Engineering in Mardan Campus?
Ans. No
20 Is Electrical Engineering in Mardan Campus?
Ans. Yes
21 Is it on merit?
Ans. No, it is on Self Finance
22 How many seats on reciprocal basis?
Ans. 42 seats are on reciprocal basis
23 How to apply on reciprocal basis?
Ans. Visit Directorate of Admissions.
24 How many seats for FATA?
Ans. 87 seats
25 I am a candidate of belonging to FATA can I apply on open merit?
Ans. No
26 Can I apply on Self Finance?
Ans. Yes come before 2/09/2013
27 When will you display the 1st merit list for correction/rectification?
Ans. The 1st merit list (correction/rectification) will be rectification display on 09/09/2013 on notice board in front of the Directorate of Admission (Main Campus).
Developed by Luqman Aziz (about me)
Copyright